Ποδήλατα Γυμναστικής Kettler

«Ντους» οξυγόνου στο δωμάτιό σας!

Η στατική ποδηλασία είναι η τέλεια αεροβική άσκηση για να αυξήσετε την αντοχή σας. Η συστηματική άσκηση με ποδήλατο γυμναστικής βελτιώνει την υγεία και τη φυσική κατάσταση καθώς γυμνάζει την καρδιά και αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου στους πνεύμονες. Καταφέρνει επίσης σύσφιξη των μυών των κάτω άκρων και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Τα στατικά ποδήλατα γυμναστικής της Kettler ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ποδήλατα γυμναστικής για την στιβαρότητα της κατασκευής τους που ελαχιστοποιεί κραδασμούς και θορύβους κατά την προπόνηση αλλά και για το κομψό design τους. Ο υπολογιστής προπόνησης που διαθέτουν περιλαμβάνει προπονητικά προγράμματα για όλες τις απαιτήσεις, ενώ η πληθώρα ενδείξεων στην οθόνη προσφέρει τον ολοκληρωμένο έλεγχο στην άσκηση που ζητάτε από ένα όργανο γυμναστικής.

Δοκιμάστε την ξεχωριστή εμπειρία ενός ποδηλάτου γυμναστικής KETTLER και νιώστε τη διαφορά υπεροχής!

Ποδήλατο γυμναστικής Cycle M Kettler

Νέο 2015-16! Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Cycle M από τα όργανα γυμναστικής της Kettler με μετάδοση κίνησης με επιμήκη ιμάντα και βάρος τροχού 6 kg.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €360,00

Ποδήλατο Γυμναστικής Giro M Black Kettler

Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής με μέτρηση καρδιακών παλμών με αισθητήρα παλάμης. Κονσόλα φιλική προς το χρήστη με μόνιμη εμφάνιση 6 λειτουργιών στην οθόνη.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €410,00

Ποδήλατο γυμναστικής Polo M Fun Kettler

Νέο 2015-16! Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Polo M Fun από τα όργανα γυμναστικής της Kettler, με χαμηλό ύψος ανάβασης και ρυθμιζόμενες χειρολαβές.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €477,00

Ποδήλατο γυμναστικής Cycle P Kettler

Νέο 2015-16! Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Cycle P από τα όργανα γυμναστικής της Kettler με μετάδοση κίνησης με επιμήκη ιμάντα και βάρος τροχού 9 kg.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €496,00

Ποδήλατο Γυμναστικής Giro P Black Kettler

Το μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής GIRO P Black, της Kettler, με ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ σύστημα πέδησης σας υπόσχεται μια ασφαλή και ομαλή άσκηση.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €554,00

Ποδήλατο γυμναστικής Cycle P-LA Kettler

Νέο 2015-16! Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Cycle P - LA από τα όργανα γυμναστικής της Kettler με μετάδοση κίνησης με επιμήκη ιμάντα και βάρος τροχού 9 kg.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €586,00

Ποδήλατο Γυμναστικής Golf M Kettler

Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Golf M της Kettler με εντυπωσιακό σύστημα πέδησης με υδραυλική ρύθμιση αντίστασης και σκελετό για εύκολη πρόσβαση.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €599,00

Ποδήλατο γυμναστικής Golf M Comfort Kettler

Νέο 2015-16! Το νέο μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Golf M Comfort, από την Kettler με υψηλής ποιότητας μαγνητικό σύστημα πέδησης και υδραυλική ρύθμιση αντίστασης.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €654,00

Καθιστό Ποδήλατο γυμναστικής Cycle R

Καθιστό ποδήλατο γυμναστικής με ιδιαίτερα άνετο και ασφαλές κάθισμα που επιτρέπει τη βέλτιστη προπόνηση για όλους. Κονσόλα push-n-turn για εύκολη λειτουργία.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €698,00

Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Golf P Kettler

Το μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Golf P, από την Kettler, διαθέτει σύστημα πέδησης ελεγχόμενο από υπολογιστή και σπορ οθόνη διπλής back-lit ένδειξης.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €743,00

Καθιστό Ποδήλατο Γυμναστικής Giro R Black

Νέο 2015-16! Καθιστό ποδήλατο γυμναστικής GIRO R Black με ιδιαίτερα βολικό και οριζόντια ρυθμιζόμενο κάθισμα για μέγιστη προστασία της μέσης του ασκούμενου.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €776,00

Ποδήλατο Γυμναστικής Golf P ECO Kettler

Το στατικό ποδήλατο γυμναστικής Golf P ECO από τα όργανα γυμναστικής της Kettler, τροφοδοτείται από γεννήτρια και δεν καταναλώνει καθόλου ρεύμα.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €887,00

Καθιστό Ποδήλατο γυμναστικής Golf R

Καθιστό ποδήλατο γυμναστικής της Kettler με άμεση ρύθμιση καθίσματος και ανακλινόμενη πλάτη. Εύκολη πρόσβαση ακόμη και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Περισσότερα... ΤΙΜΗ: €1.242,00

Results 1 - 13 of 13

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Display #  

Νέο Τμήμα

banner_stock_house_web Ελευθερίου Βενιζέλου 16, Καλλιθέα

Facebook Page

facebook ΛΕΟΣ Ακολουθήστε μας
στη σελίδα μας στο Facebook

Newsletter

Γραφτείτε στο δωρεάν newsletter της Kettler με θέματα γυμναστικής και υγείας